DIENSTEN > ACTIE- & LANDINGSPAGINA'S

Actie- & landingspagina’s
Soms heb je als bedrijf een actie of campagne die je niet binnen je eigen website kunt presenteren. De stijl kan bijvoorbeeld te afwijkend zijn of mogelijkheden van je huidige site kunnen technisch niet gerealiseerd worden. Wij lossen dit voor je op door het creëren van een landingpagina of actiepagina.

Jouw actiepagina bestaat uit een paar pagina’s en is opgezet rondom een campagne of actie. Dit betekent dat je actiepagina gericht is op online conversie. Of dit nu online verkoop of leadgeneratie is. Wij helpen je graag.

Actiesites worden vaak aangejaagd door middel van banners en e-mailings. Daarom biedt NextBuzz hier ook pakketten voor aan, waarbij men in één keer alle elementen om een online campagne uit te rollen ter beschikking heeft. Want dat is dan wel weer zo gemakkelijk. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een dergelijk project een korte doorlooptijd kent: we zijn nagenoeg altijd in staat om op korte termijn actiesites, banners of e-mailings op te leveren.

GEÏNTERESSEERD?

We bellen je graag terug! Wanneer je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

Next Buzz BV info@nextbuzz.nl
Brabantsestraat 17 Amersfoort, 3812 PJ
Tel: 033 – 760 1960
Ga omhoog