Een creatieve stage met een extra uitdaging

Geplaatst op 17 juni 2016 in Alles tonen, Stage, Team

Blog Somayeh Stage Next Buzz Amersfoort

Even voorstellen: mijn stage bij Next Buzz

Ik ben Somayeh Shemshaky en ik zit in het 2de jaar van de opleiding Mediavormgeving op het ROC Midden Nederland. Vanaf 1 februari tot en met 24  juni  heb ik als vormgeefster stagiair mee mogen werken bij Next Buzz. De stage gaf een brede leeromgeving waar ik veel geleerd heb, wat ik mee kan nemen in mijn studie.

In 2011 verhuisde ik van Iran naar Nederland. Ik probeer mijn Nederlands ook naast mijn studie te verbeteren. Daarom was een van mijn leerdoelen om aan mijn Nederlands werken in de praktijk. Dit leerdoel is een van de belangrijkste leerdoelen geweest tijdens mijn gezellige periode bij Next Buzz. Daarom schrijf ik een kort verslag over mijn persoonlijke bevindingen als student stagiair.

Via een sollicitatiegesprek heb ik mijn stage bij Next Buzz gekregen. Mijn interesse in dit bedrijf werd gewekt doordat ik online vormgeving kon doen voor leuke en bekende organisaties en bedrijven. Deze periode gaf mij de mogelijkheid om mijn opleiding en mijn interesses aan te vullen, maar ook om mijn Nederlands verbeteren en als medewerker in een vriendelijk en gezellige sfeer te werken.

Next Buzz voor mij in een notendop

Ik heb deze stage prettig en leerzaam gevonden. In deze periode heb ik veel geleerd over Photoshop en hoe ik een planning maak voor het uitwerken van een concept. Dit soort handvatten uitwerken was prettig voor mijzelf. De collega’s bij Next Buzz hielpen mij hierbij en waren geduldig met mij helpen.

Wanneer een concept is uitgewerkt, is het nog lang niet af. Na verschillende evaluaties met klant en eindgebruiker blijkt dat er meestal nog iets veranderd moet worden. Tijdens mijn stage heb ik geleerd  hoe er in de praktijk uitgevoerd worden. Al met al gaf deze periode mij een goed idee van wat ik straks in mijn werk kan verwachten.

Hierbij wil ik Bram Knot en Patricia de Jong bedanken voor het bieden van de stagemogelijkheid en hun goede begeleiding tijdens de stage. Ik heb er veel geleerd en heel veel genoten. Wil je weten hoe de volgende stagiair het hier heeft gehad? Kijk dan hier verder!

somayeh

 Stage lopen bij Next Buzz? Neem contact op! 

over-ons-somi

Somayeh Shemshaky Junior vormgeefster (stage)

Onderwerpen

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga omhoog