Vacature medior Webdeveloper / ontwikkelaar 

Wie zijn wij?

Next Buzz is een full service internetbureau met een no-nonsense mentaliteit. Wij helpen onze klanten met realiseren van optimaal rendement online. Ons team van experts is actief sinds 1999 en gespecialiseerd in web development, online marketing en hosting-diensten. Door het slim combineren van deze expertisegebieden zijn wij in staat om voor onze klanten het optimale rendement uit ‘online’ te halen.
Doordat wij een relatief klein team hebben (op dit moment zijn wij met 8 vaste medewerkers) krijg je als webdeveloper veel verantwoordelijkheid en werk je mee aan hele uiteenlopende projecten. Wie bieden je een uitdagende baan met hele leuke collega’s en veel doorgroei mogelijkheden.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste, proactieve en flexibele collega die vanuit zijn of haar passie en eigen inzichten de beste oplossingen voor onze klanten realiseert. Je bent niet bang voor klantcontact en vindt het leuk om mee te denken met onze klanten. Je hebt het vermogen om zowel een team player te zijn als ook zelfstandig te kunnen werken. Jij hebt: 

  • een afgeronde HBO/ WO opleiding, bij voorkeur richting Informatica of Software Development
  • ten minste 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • uitstekende kennis van PHP7 en MySQL
  • ervaring met object georiënteerd werken en het schrijven van overzichtelijke code
  • Bent op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van PHP development
  • Kennis van HTML, Javascript, CSS en Sass
  • ervaring met WordPress, WooCommerce, API ontwikkeling, Gitflow

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie waarbij jij jezelf kunt zijn in een leuke kantooromgeving (de Nieuwe Stad in Amersfoort). Je krijgt veel uitdaging en verantwoordelijkheid en werkt veel samen in een team met andere webdevelopers voor mooie merken en klanten. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij heel belangrijk. Wij bieden bij aanvang een salaris van € 2500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week, waarbij wij flexibiliteit door op kantoor of thuiswerken kunnen bieden.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Floor Schouten via floor@nextbuzz.nl of kijk op www.nextbuzz.nl/vacature.

Enthousiast?

Enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? En wil je bij ons komen werken? Stuur je motivatie en je CV op naar floor@nextbuzz.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Ga omhoog