Vacature Online Marketeer bij Next Buzz in Amersfoort

Wie zijn wij?

Even voorstellen: Next Buzz is het leukste online bureau van Amersfoort (vinden wij zelf :-)). We zijn gevestigd in De Nieuwe Stad. Dit is het industriële erfgoed van de voormalige Prodentfabriek, vlakbij het historische centrum.
Sinds 1999 verzorgen we voor onze klanten web development, online marketing en hosting-diensten. Ons doel is om optimaal rendement uit online te halen.

Op dit moment bestaat ons team uit acht professionals. Dat betekent dat je als online marketeer veel verantwoordelijkheid krijgt en actief wordt ingezet bij allerlei uiteenlopende projecten.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dan ben je iemand die aanpakt en tegelijkertijd strategisch kan denken. Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe online mogelijkheden en verbeteringen. Dat doe je zowel voor onszelf als voor onze klanten. De termen traffic, leads en conversie klinken jou als muziek in de oren. Je bent daadkrachtig, zorgt voor snelle implementatie van de verschillende campagnes en vindt het leuk om samen met klanten aan succesvolle projecten te werken. Verder beschik je over:

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met A/B testen
 • Kennis van SEO, SEA en Google Analytics
 • Kennis van HTML is een pré
 • Kennis van Excel

Tot slot volg je de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing op de voet.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt een afwisselende baan met veel rechtstreeks klantencontact. Je monitort de resultaten van de verschillende campagnes. Je overlegt met de klant wat de mogelijkheden zijn voor verdere verbeteringen en kunt deze, in overleg met het development team, ook uitvoeren en implementeren. Zo ben je ook in staat om bijvoorbeeld een dashboard in te richten dat inzicht biedt in de effecten van de verschillende middelen die zijn ingezet. Ook onze eigen online marketing maakt een belangrijk deel uit van je werkzaamheden. Voor een beter beeld zetten we nog wat taken van je op een rijtje:

 • Inzetten van Google Ads en Facebook Ads
 • Analyses en rapportages maken met Google Analytics, Adwords en Google Search Console
 • Briefen van e-mailcampagnes en nieuwsbrieven
 • Bijhouden van resultaten van de lopende campagnes
 • Effecten in kaart brengen van sociale mediacampagnes.

Wat krijg je ervoor terug?

Een afwisselende, fulltime baan in een leuke, bruisende werkomgeving waar je volledig jezelf kunt zijn. Je krijgt een flinke portie uitdaging, autonomie en verantwoordelijkheid. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij heel belangrijk. Je start met een salaris tussen de € 2250 en € 2500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Als je wilt, kan je nel doorgroeien.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Edwin Weijzen via edwin@nextbuzz.nl of kijk op https://www.nextbuzz.nl/over-ons/vacature-medior-webdeveloper/.   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Ga omhoog