portfolio > ZZPPoint Amersfoort

ZZPPoint Amersfoort – Realisatie website

ZZPPoint Amersfoort heeft een uniek concept ontwikkeld, waarmee ZZP’ers de beschikking hebben over flexibele werkruimte. Je meldt je eenmalig aan en kunt daarna in je abonnement onbeperkt gebruik maken van compleet ingerichte werkplekken. Next Buzz kreeg de opdracht hier een website voor te ontwikkelen.

De website van ZZPPoint Amersfoort heeft twee hoofdtaken. Enerzijds moet aan nieuwe gebruikers uitgelegd worden hoe het concept in elkaar steekt. Dit doel wordt bereikt door een gebruiksvriendelijke layout, een duidelijke navigatie en heldere teksten van Studio Contekst.

Anderzijds moeten bestaande gebruikers kunnen inloggen en ruimtes kunnen reserveren. Hiervoor hebben we de website gekoppeld aan het vastgoed-beheersysteem dat door de beheerder wordt gebruikt. Reserveringen gemaakt op het gebruikers-dashboard van de website worden direct in het systeem opgenomen, waarna de gebruiker door middel van een pasje toegang krijgt tot de ruimte. Ook kan de beheerder binnen het dashboard mededelingen plaatsen voor de gebruikers. 

Bekijk de website van ZZPPoint Amersfoort

DETAILS

Hoffmann Beheer

Next Buzz

Next Buzz

WordPress

VRAGEN?

Laat ons u terugbellen! Wanneer u hieronder uw naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SCREENSHOTS

Next Buzz BV info@nextbuzz.nl
Brabantsestraat 17 Amersfoort, 3812 PJ
Tel: 033 – 760 1960
Ga omhoog