The Next Website: truste.nl!

25 november 2021 door Floris

verder lezen

De diversiteit van WordPress met voorbeelden uit Amersfoort

5 november 2021 door Edwin

webdesign wordpress amersfoort

WordPress wordt door sommige mensen nog beschouwd als onbeduidend blog-platform. Onterecht, want dit content management systeem heeft veel meer potentie! Kijk maar eens naar de volgende voorbeelden van WordPress projecten uit de regio Amersfoort.

verder lezen

De gratis Google tools die iedere (online) ondernemer zou moeten gebruiken

4 december 2020 door Edwin

Google Tools

Bij ons bij Next Buzz is Google niet weg te denken uit het dagelijks leven. Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen?

verder lezen

Flat design tips in 2018

28 februari 2018 door Edwin

Flat design trends 2018

Flat design is de ontwerpstijl op het gebied van webdesign. Wil jij weten hoe het zich blijft ontwikkelen in 2018? Lees dan nu onze blog en leer meer!

verder lezen

Webdesign - een stage als webdesigner van A tot Z

22 november 2017 door Gerard Wolswinkel

Blog afb. Gerard

verder lezen

De 4 grootste misvattingen over WordPress

5 september 2017 door Edwin

misvattingen over wordpress

Bij Next Buzz zijn we fan van WordPress. Het is als platform een uitstekende en flexibele basis voor onze projecten. Die lopen uiteen van eenvoudige websites tot online community’s of vacaturewebsites. Toch zijn er een aantal misvattingen over dit platform die maar niet willen verdwijnen. Wij ontkrachten daarom graag de grootste 4 misvattingen over WordPress, zodat jij zelf een afgewogen beslissing kunt maken of het een goed of een slecht platform is voor jou. 

verder lezen

Overstappen naar een met SSL beveiligde verbinding of niet?

12 januari 2017 door Edwin

SSL-certificaat Google Chrome

Recent heeft Google aangekondigd dat vanaf de januari-release van zijn browser Chrome alle niet-versleutelde HTTP-websites als “niet veilig” worden weergegeven in de adresbalk. In dit blog lees je wat dit voor gevolgen kan hebben.

verder lezen

Visueel aantrekkelijke website - waarom belangrijk of niet?

28 november 2016 door Patricia

visueel aantrekkelijke website quote

Wat is het eerste wat je doet als je op zoek bent naar dat ene bedrijf of product of dienst? Lees verder hierover in deze blogpost.

verder lezen

WordPress tijdens de WordCamp in de jaarbeurs

3 november 2016 door Bas

wordpress wordcamp

Het was weer feest half oktober. Een weekend lang was WordPressend Nederland in de Jaarbeurshallen op ‘WordCamp 2016’ om weer op de hoogte te raken van alles nieuw in WordPress-land.

verder lezen

Google verhoogt minimale aantal beoordelingen bij AdWords advertenties

1 september 2016 door Edwin

Google 150 sterren reviews seller ratings 2016

Consumenten waarderen online reviews Ik hoef je vast niet uit te leggen dat positieve online beoordelingen over jouw bedrijf of webshop belangrijk zijn. Ze kunnen net dat extra zetje geven zijn voor een aankoop. Onlangs heeft Google hun beleid verscherpt in het vertonen van de seller ratings bij AdWords advertenties. Hierdoor wordt het voor kleinere bedrijven lastiger om hun klantbeoordelingen weer te laten geven bij online advertenties.

verder lezen

Een creatieve stage met een extra uitdaging

17 juni 2016 door Somayeh Shemshaky

Blog Somayeh Stage Next Buzz Amersfoort

Ik ben Somayeh Shemshaky en ik zit in het 2de jaar van de opleiding Mediavormgeving op het ROC Midden Nederland. Vanaf 1 februari tot en met 24 juni heb ik als vormgeefster stagiair mee mogen werken bij Next Buzz. In 2011 verhuisde ik van Iran naar Nederland. Ik probeer mijn Nederlands ook naast mijn studie te verbeteren. Daarom was een van mijn leerdoelen om aan mijn Nederlands werken in de praktijk.

verder lezen

Is jouw WordPress nog up-to-date?

3 juni 2016 door Edwin

IS JOUW WORDPRESS NOG UP-TO-DATE?

Bij Next Buzz maken we veel gebruik van WordPress, een open-source platform voor websites en webshops. Het grote voordeel van dit platform is dat er veel mensen mee werken en er een breed aanbod van uitbreidingen beschikbaar is. Deze populariteit heeft helaas ook een keerzijde. Hackers azen op kwetsbare WordPress websites om deze te misbruiken voor spam- of phishing-doeleinden. Hierdoor kan je website niet meer bereikbaar zijn en je domein op zwarte lijsten geplaatst worden. Dit willen we natuurlijk voorkomen!

verder lezen

Waarom wij fan zijn van MailChimp!

28 februari 2016 door Patricia

WAAROM WIJ FAN ZIJN VAN MAILCHIMP!

Een vraag die je zou kunnen stellen is “Waarom raadt Next Buzz MailChimp aan voor het versturen van nieuwsbrieven?”. Een goede vraag, want er zijn vele partijen en programma’s die dit ook kunnen. Wij zijn echter fan van MailChimp en ik vertel je graag waarom.

verder lezen

Optimaliseer je website voor je doelgroep, dan volgt Google vanzelf

14 februari 2016 door Edwin

OPTIMALISEER JE WEBSITE VOOR JE DOELGROEP, DAN VOLGT GOOGLE VANZELF

Jammer genoeg zie ik dat websites teveel gericht zijn op de zoekmachine. Het doel heiligt alle middelen. Het veroveren van een hoge positie in Google lijkt belangrijker geworden dan het schetsen van een eerlijke verwachting naar de bezoeker. Dit werkt op de korte termijn misschien, maar als gebruiksvriendelijkheid en relevantie uitblijven dan val je op de lange termijn door de mand. Ook bij Google. Graag licht ik dit verder toe in dit artikel.

verder lezen

Onderwerpen

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga omhoog