DIENSTEN > WEBSHOPS

De opkomst van online winkelen is in Nederland niet te stoppen. De online consumentenbestedingen nemen ieder jaar nog altijd toe. Inmiddels bestelt ruim 65 procent van de Nederlanders minimaal een keer paar maand een product via een webshop. Kansen zijn er volop, maar hoe zorg je ervoor dat jouw webshop een succesvol afzetkanaal wordt?

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van webshops en aanverwante zaken. Denk aan ons eigen ontwikkeld CMS-systeem BysMoo, maar ook open-source platformen zoals WooCommerce en Opencart. Wij ontwikkelen webshops die werken op ieder apparaat, zoekmachinevriendelijk zijn en zorgen voor conversie. Met het responsive design van je webshop is je shop dus geschikt voor desktop, tablet en smartphone. Wij bouwen maatwerk shops, met maatwerk design of maatwerk oplossingen. Wil je ook je webshop door ons laten bouwen, of gewoon meer weten? Neem dan contact op of kom langs in Amersfoort.

Bel of mail ons voor een afspraak ► 

GEÏNTERESSEERD?

We bellen je graag terug! Wanneer je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

Ga omhoog