DIENSTEN > NIEUWSBRIEVEN

E-mail als krachtig instrument

Ondanks alle nieuwe ontwikkelingen op online gebied blijft e-mail een betrouwbaar, krachtig instrument. Wij zorgen ervoor dat je nieuwsbrief leesbaar is op ieder denkbaar apparaat en dat je mailings op het juiste tijdstip aankomen bij je doelgroep. Daarnaast kunnen we je e-mailcampagne personaliseren en afstemmen op verschillende klantgroepen.

Voordelen 

E-mail is een direct medium waarbij je op een persoonlijke manier kunt communiceren met een hoog bereik en relatief lage kosten.

Het creëert waarde voor jouw bedrijf. Jij bepaalt met je mailings hoe je wilt communiceren met je klanten. De mailinglijst is van jou is en niet van Google, Facebook of een andere partij. 

Een actuele mailinglijst biedt veel mogelijkheden om de relatie met je klanten verder uit te bouwen. Je kunt eenvoudig top-of-mind blijven en op basis van je mailinglijst eenvoudig met andere (sociale) mediakanalen aan de slag gaan.

Wij helpen je graag met het optimaliseren van de huidige e-mailcampagnes of digitale nieuwsbrieven. Maak gebruik van onze expertise en jarenlange ervaring. Van inventarisatie, ontwerp en realisatie tot aan de verzending en analyse achteraf. We ronden het gehele proces in-house voor jouw organisatie af.

GEÏNTERESSEERD?

We bellen je graag terug! Wanneer je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

Ga omhoog