Tools & Downloads

Wil je een domein registreren?

Controleer eenvoudig de beschikbaarheid van het domein dat je op het oog hebt:

Let op: de beschikbare domeinen worden getoond in een nieuw venster.

beschikbaarheid controleren

AnyDesk

Anydesk is software voor toegang en support op afstand.

Door middel van deze gratis applicatie kunnen wij meekijken op je computer om problemen op te lossen.

Download voor Windows

Download hier de MacOs versie.

Wat is mijn IP?

Je IPv4 adres is:

Je IPv6 adres is:

Dit kan je gebruiken om bijvoorbeeld je eigen bezoeken uit te sluiten in Google Analytics.

Zelf hostingzaken regelen

Bij Next Buzz Hosting kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week zelf je hostingzaken regelen. Of het nu gaat om het vastleggen van domeinnamen, het beheren van e-mailadressen of het inzien van facturen. Regel het eenvoudig via het controlepaneel van Next Buzz Hosting.

naar het controlepaneel

Ga omhoog