DIENSTEN > WEBDEVELOPMENT

Je website is meer dan een digitaal visitekaartje, het is een sales- en marketinginstrument dat een concrete bijdrage levert aan je organisatie. Bij Next Buzz doen we daarom meer dan alleen websites maken. Wij helpen jou om het doel van je website te bepalen, waarna we een webdesign maken dat je helpt dit doel te bereiken. Vervolgens begeleiden we je na oplevering bij het inzetten en optimaliseren van je nieuwe website, om zo tot een optimaal rendement online te komen. 

Responsive webdesign

responsive webdesign amersfoortHet is belangrijk dat je website optimaal werkt op elk apparaat, van computer tot smartphone. Al onze websites ontwikkelen we op basis van responsive webdesign. Dit houdt in dat je website op ieder toestel of apparaat er mooi uitziet. Dit maakt een mobiele website dus overbodig, je website wordt altijd goed weergegeven!

WordPress

Bij Next Buzz ontwikkelen we alle websites in WordPress. Dit is een Content Management System (CMS), een systeem waarmee je zelf wijzigingen op je website kan doorvoeren zonder dat daar technische kennis voor nodig is. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS, waardoor er vele webdesign oplossingen beschikbaar zijn voor allerhande toepassingen. Van een eenvoudige website tot een uitgebreide webshop, het kan allemaal binnen WordPress.

Webdesign uit Amersfoort

webdesign amersfoort next buzz de nieuwe stadNext Buzz is gevestigd in De Nieuwe Stad, ook wel bekend als de oude Prodentfabriek in Amersfoort. Een creatieve omgeving waarin wij veel inspiratie vinden voor onze webdesigns. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van grafisch ontwerpers en communicatiespecialisten uit de regio Amersfoort die ons kunnen ondersteunen indien nodig. 

Wij zijn sinds 1999 online en hebben sindsdien honderden projecten succesvol opgeleverd. Hieronder zie je enkele voorbeelden. Qua maatwerk gaan wij ver bij Next Buzz; als het technisch kan, dan zijn wij in staat het te maken!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 033-760 1960 of info@nextbuzz.nl.

GEÏNTERESSEERD?

We bellen je graag terug! Wanneer je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

Ga omhoog