DIENSTEN > WEBSITES

Wij geloven dat iedereen geld moet kunnen verdienen met haar website. Een website is meer dan een kostenpost. Wij vinden dat jouw website meer dan alleen een visitekaartje is; het levert een concrete bijdrage aan jouw organisatie. Iedere bezoeker op je website komt maakt binnen enkele seconden de keuze om op jouw website te blijven. Het aangaan van interactie met jouw bezoeker is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Deze ontwikkeling heeft invloed op de communicatie- en contentstrategie. 

Bij Next Buzz maken we niet alleen websites, wij denken kritisch met je mee over het doel van je website, het verzorgen van het ontwerp, het bouwen van de website en het begeleiden na de oplevering voor het optimaal inzetten van je nieuwe website.

Responsive websites

Wij vinden het belangrijk dat uw website optimaal moet werken op ieder soort apparaat. Wanneer het gaat om een website laten maken, is het belangrijk dat deze is geoptimaliseerd voor ieder apparaat. Of dit nu een tablet, smartphone of laptop is. 

Ervaren partner

Wij zijn sinds 1999 online. Inmiddels hebben wij honderden projecten succesvol opgeleverd. Hieronder zie je enkele voorbeelden of klik hier verder voor meer voorbeelden. Qua maatwerk gaan wij ver bij Next Buzz; als het technisch kan, dan zijn wij in staat het te maken!

Laat ons je vrijblijvend adviseren! 

GEÏNTERESSEERD?

We bellen je graag terug! Wanneer je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

Ga omhoog