Diensten

Vanuit Next Buzz zijn we zeer gedreven om bestaande en nieuwe klanten te helpen. Wij hebben verstand van online en we delen deze kennis graag met jou. Wil jij ook verder geholpen worden? Dan maken we graag een een vrijblijvende afspraak met je. Dit kan bij ons op op kantoor in de Nieuwe Stad in Amersfoort, maar we komen ook graag bij jou langs. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen of wij nemen natuurlijk graag contact met jou op. Kijk bij contact wat jouw voorkeur heeft.

De kennis van onze online experts is onder te verdelen in de volgende 3 vakgebieden:

websites-white

Webdevelopment

Succesvolle online uitingen die werken op ieder apparaat. Wij denken met je mee over het doel er van, verzorgen het ontwerp én realiseren ze geheel volgens jouw wensen.

Meer over webdevelopment

online-marketing-white

Online Marketing

Van zoekmachineoptimalisatie (SEO), online adverteren en het ontwikkelen van succesvolle (e-mail)campagnes, tot constante optimalisaties van je website of webshop.

Meer over online marketing

hosting-white

Hosting

Snelle en betrouwbare hosting is essentieel voor een positieve gebruikerservaring. Wij besteden onze hosting niet uit bij een andere partij, maar beheren dit volledig in-house.

Meer over hosting

Onze werkwijze

1.
online strategie website foto

Online strategie

Jij kent je bedrijf, branche en klanten het beste. Wij hebben de kennis en ervaring op het gebied van online. Door onze krachten te bundelen ontstaat de ideale combinatie. Samen inventariseren we je wensen en gaan we aan de slag met een plan van aanpak voor online succes. 

Tags

 • Marketingstrategie
 • Persona's
 • User journey
 • Contentstrategie
2.
webdesign Next Buzz

(Web)design

Op basis van je online strategie gaat ons team aan het werk. In eerste instantie met een functioneel ontwerp waarin we de structuur van je website vastleggen inclusief wireframes. Vervolgens maken we een grafisch ontwerp waarin we je wensen combineren met je huisstijl in een webdesign op maat.

 

Tags

3.
werkwijze webdevelopment

(Web)development

Nadat het webdesign is afgerond en goedgekeurd starten wij met de technische realisatie van je website. Met WordPress als basis bouwen wij een website die snel is en vriendelijk voor zoekmachines. Verder zorgt dit content management systeem er voor dat je wijzigingen eenvoudig zelf kan doorvoeren en biedt het een flexibele basis voor uitbreidingen in de toekomst. 

Tags

4.
hosting foto

Full-service hosting

Ben je voorbereid op online groei en succes? Betrouwbare en snelle hosting is essentieel voor een goede gebruikerservaring en zorgt voor betere resultaten in zoekmachines. Wij besteden onze hosting niet uit bij een andere partij, maar beheren dit volledig in-house. Hierdoor hebben we korte lijntjes en volledige controle over onze servers.

Tags

5.
google foto

Online marketing

Een succesvolle website, webshop of app kan niet zonder online marketing. Tijdens de ontwikkeling houden we hier al rekening mee, over de structuur en de opbouw van de pagina’s is goed nagedacht. Nu is het tijd om juiste middelen in te zetten om met je website een optimaal rendement online te behalen. Dit doen we door continu te testen, analyseren en verbeteren.

Tags

6.
auto next buzz

Support

Ben je de weg kwijt in WordPress, heb je problemen met je e-mail of heb je een andere vraag? Schiet eenvoudig een online ticket in, ons team van specialisten helpt je graag verder. Uiteraard kun je ons ook gewoon bellen. Geen keuzemenu’s of lange wachtrijen, maar direct iemand aan de lijn die je verder kan helpen.

Tags

Stuur ons een berichtje

Mail ons!
reCAPTCHA

CONTACTGEGEVENS

 • De Nieuwe Stad
  Brabantsestraat 17
  3812 PJ Amersfoort
 • 033 – 760 1960
 • info@nextbuzz.nl

VOLG ONS

Volg ons via social media om op de hoogte te blijven van onze belevenissen!

De Nieuwe Stad

Je vindt ons in de Nieuwe Stad. Ons pand is gevestigd in de oude Prodentfabriek in Amersfoort.

De oude Prodentfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort

De ingang bevindt zich aan de Brabantsestraat 17, tegenover woonboulevard Eemplein.

Nieuwsbrief

Wij delen onze kennis graag met onze klanten! Meld je aan voor onze nieuwsbrief, ontvang relevant nieuws, lees blogs over diverse onderwerpen en blijf op de hoogte van onze belevenissen!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support

Voor vragen over je website, webhosting of e-mail kan je 24/7 een ticket aanmaken via onze support pagina. Of bel ons tijdens kantooruren op
033 760 1960.

Volg ons

Volg ons via social media om op de hoogte te blijven van onze belevenissen!

Ga omhoog