Is jouw WordPress nog up-to-date?

Geplaatst op 3 juni 2016 in Alles tonen, Webdesign, Webshop, WordPress

IS JOUW WORDPRESS NOG UP-TO-DATE?

Bij Next Buzz maken we veel gebruik van WordPress, een open-source platform voor websites en webshops. Het grote voordeel van dit platform is dat er veel mensen mee werken en er een breed aanbod van uitbreidingen beschikbaar is. Deze populariteit heeft helaas ook een keerzijde. Hackers azen op kwetsbare WordPress websites om deze te misbruiken voor spam– of phishing-doeleinden. Hierdoor kan je website niet meer bereikbaar zijn en je domein op zwarte lijsten geplaatst worden. Dit willen we natuurlijk voorkomen!

Updates

Gelukkig worden er regelmatig updates uitgebracht en daarmee is WordPress goed te beveiligen. Wanneer je website dus regelmatig voorziet van de laatste updates is de kans op misbruik erg klein. Wanneer heb jij voor het laatst je WordPress geupdate? De laatste versie bij het schrijven van dit blog is 4.5.2, dit is ook altijd te controleren op WordPress.org.

Mocht je een oudere versie van WordPress hebben dan is ons dringende advies om in de nabije toekomst je website bij te laten werken naar de laatste versie. Wij kunnen dit uiteraard voor je verzorgen, je website inclusief plug-ins is dan bijgewerkt met de laatste updates zodat hij weer optimaal is beveiligd. Ook als je geen idee hebt op welke versie van WordPress jouw website draait is het raadzaam om ons even te contacteren. Wij kijken dan met je mee, zodat we actie kunnen ondernemen als dat nodig is!


Onderhoud

Als je website is bijgewerkt is het natuurlijk wel belangrijk om je website up-to-date te houden. Met een onderhoudscontract zorgen wij dat je website minimaal eens per kwartaal helemaal wordt nagelopen en bijgewerkt. Dit hoeft niet veel te kosten, we denken hierin graag met je mee. 

Wil je dat we eens met je naar je WordPress website kijken? Neem dan contact met ons op. Wij houden er van om onze klanten te ontzorgen, en dat doen we ook graag op dit vlak!

 

contact opnemen

bram knot

Bram Knot Projectbegeleider

Onderwerpen

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga omhoog