Grote schoonmaak aan het start van het jaar. Social media afmetingen.

Geplaatst op 2 februari 2023 in Online marketing, Alles tonen

Grote schoonmaak, nieuwe start! De ultieme referentiegids voor social media afmetingen in 2023: Optimale beeldgrootte voor elk platform.

Nu we al even onderweg zijn in het nieuwe jaar is het een goed moment om in actie te komen. Voor degene die 2023 goed willen starten, hebben wij een overzicht met de standaard social media afmetingen voor het komende jaar. Zo heb je altijd een goed overzicht bij de hand en kun je in 1 × controleren of de gebruikte formaten nog kloppen.

Waarom is dit voor mij van belang?

Als je een actieve gebruiker bent van sociale media, is het belangrijk om je accounts regelmatig te controleren. Er zijn veel voordelen aan het controleren van je accounts. Zoals het beheren van de inhoud. Je zorgt ervoor dat je feed up-to-date is en relevant, of je verwijderd ongewenste inhoud wat verouderd is! Maar ook de afbeeldingen…

Afbeeldingen die niet op de juiste afmetingen zijn, kunnen bijvoorbeeld leiden tot een slechte weergave of het afsnijden van belangrijke informatie. Hierdoor kunnen de afbeeldingen er onduidelijk of onprofessioneel uitzien, wat kan leiden tot minder interesse vanuit jouw volgers. Bovendien, met de steeds veranderende technologie en platformspecificaties, kunnen de standaardafmetingen ook veranderen van tijd tot tijd. Dus het is belangrijk om up-to-date te blijven met de laatste afmetingen en aanbevelingen voor elk platform.

Voordat je begint met enorm veel ‘Google werk’, hebben wij de afmetingen van de 8 populaire social platformen op een rijtje gezet! Met dank aan Hootsuite 😉

Uiteraard kun je ook altijd gebruik maken van onze diensten. Wij helpen je hier graag mee. Neem contact op via info@nextbuzz.nl of bel met 033 760 1960.

 

Hierbij de social media afmetingen op een rijtje:

 

Over ons Edwin Weijzen

Edwin Weijzen Managing director

Onderwerpen

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga omhoog