De diversiteit van WordPress met voorbeelden uit Amersfoort

5 november 2021 door Edwin

webdesign wordpress amersfoort

WordPress wordt door sommige mensen nog beschouwd als onbeduidend blog-platform. Onterecht, want dit content management systeem heeft veel meer potentie! Kijk maar eens naar de volgende voorbeelden van WordPress projecten uit de regio Amersfoort.

verder lezen

Flat design tips in 2018

28 februari 2018 door Edwin

Flat design trends 2018

Flat design is de ontwerpstijl op het gebied van webdesign. Wil jij weten hoe het zich blijft ontwikkelen in 2018? Lees dan nu onze blog en leer meer!

verder lezen

De 4 grootste misvattingen over WordPress

5 september 2017 door Edwin

misvattingen over wordpress

Bij Next Buzz zijn we fan van WordPress. Het is als platform een uitstekende en flexibele basis voor onze projecten. Die lopen uiteen van eenvoudige websites tot online community’s of vacaturewebsites. Toch zijn er een aantal misvattingen over dit platform die maar niet willen verdwijnen. Wij ontkrachten daarom graag de grootste 4 misvattingen over WordPress, zodat jij zelf een afgewogen beslissing kunt maken of het een goed of een slecht platform is voor jou. 

verder lezen

Visueel aantrekkelijke website - waarom belangrijk of niet?

28 november 2016 door Edwin

visueel aantrekkelijke website quote

Wat is het eerste wat je doet als je op zoek bent naar dat ene bedrijf of product of dienst? Lees verder hierover in deze blogpost.

verder lezen

Is jouw WordPress nog up-to-date?

3 juni 2016 door Edwin

IS JOUW WORDPRESS NOG UP-TO-DATE?

Bij Next Buzz maken we veel gebruik van WordPress, een open-source platform voor websites en webshops. Het grote voordeel van dit platform is dat er veel mensen mee werken en er een breed aanbod van uitbreidingen beschikbaar is. Deze populariteit heeft helaas ook een keerzijde. Hackers azen op kwetsbare WordPress websites om deze te misbruiken voor spam- of phishing-doeleinden. Hierdoor kan je website niet meer bereikbaar zijn en je domein op zwarte lijsten geplaatst worden. Dit willen we natuurlijk voorkomen!

verder lezen

Onderwerpen

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga omhoog