De diversiteit van WordPress met voorbeelden uit Amersfoort

5 november 2021 door Edwin

webdesign wordpress amersfoort

WordPress wordt door sommige mensen nog beschouwd als onbeduidend blog-platform. Onterecht, want dit content management systeem heeft veel meer potentie! Kijk maar eens naar de volgende voorbeelden van WordPress projecten uit de regio Amersfoort.

verder lezen

De gratis Google tools die iedere (online) ondernemer zou moeten gebruiken

4 december 2020 door Edwin

Google Tools

Bij ons bij Next Buzz is Google niet weg te denken uit het dagelijks leven. Google is als zoekmachine bij het gros van de mensen natuurlijk bekend, maar wist je dat Google ook een veelvoud aan gratis tools aanbiedt om ondernemers en website eigenaren te helpen?

verder lezen

Overstappen naar een met SSL beveiligde verbinding of niet?

12 januari 2017 door Edwin

SSL-certificaat Google Chrome

Recent heeft Google aangekondigd dat vanaf de januari-release van zijn browser Chrome alle niet-versleutelde HTTP-websites als “niet veilig” worden weergegeven in de adresbalk. In dit blog lees je wat dit voor gevolgen kan hebben.

verder lezen

Google verhoogt minimale aantal beoordelingen bij AdWords advertenties

1 september 2016 door Edwin

Google 150 sterren reviews seller ratings 2016

Consumenten waarderen online reviews Ik hoef je vast niet uit te leggen dat positieve online beoordelingen over jouw bedrijf of webshop belangrijk zijn. Ze kunnen net dat extra zetje geven zijn voor een aankoop. Onlangs heeft Google hun beleid verscherpt in het vertonen van de seller ratings bij AdWords advertenties. Hierdoor wordt het voor kleinere bedrijven lastiger om hun klantbeoordelingen weer te laten geven bij online advertenties.

verder lezen

Is jouw WordPress nog up-to-date?

3 juni 2016 door Edwin

IS JOUW WORDPRESS NOG UP-TO-DATE?

Bij Next Buzz maken we veel gebruik van WordPress, een open-source platform voor websites en webshops. Het grote voordeel van dit platform is dat er veel mensen mee werken en er een breed aanbod van uitbreidingen beschikbaar is. Deze populariteit heeft helaas ook een keerzijde. Hackers azen op kwetsbare WordPress websites om deze te misbruiken voor spam- of phishing-doeleinden. Hierdoor kan je website niet meer bereikbaar zijn en je domein op zwarte lijsten geplaatst worden. Dit willen we natuurlijk voorkomen!

verder lezen

Onderwerpen

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga omhoog