De 4 grootste misvattingen over WordPress

5 september 2017 door Edwin

misvattingen over wordpress

Bij Next Buzz zijn we fan van WordPress. Het is als platform een uitstekende en flexibele basis voor onze projecten. Die lopen uiteen van eenvoudige websites tot online community’s of vacaturewebsites. Toch zijn er een aantal misvattingen over dit platform die maar niet willen verdwijnen. Wij ontkrachten daarom graag de grootste 4 misvattingen over WordPress, zodat jij zelf een afgewogen beslissing kunt maken of het een goed of een slecht platform is voor jou. 

verder lezen

WordPress tijdens de WordCamp in de jaarbeurs

3 november 2016 door Edwin

wordpress wordcamp

Het was weer feest half oktober. Een weekend lang was WordPressend Nederland in de Jaarbeurshallen op ‘WordCamp 2016’ om weer op de hoogte te raken van alles nieuw in WordPress-land.

verder lezen

Is jouw WordPress nog up-to-date?

3 juni 2016 door Edwin

IS JOUW WORDPRESS NOG UP-TO-DATE?

Bij Next Buzz maken we veel gebruik van WordPress, een open-source platform voor websites en webshops. Het grote voordeel van dit platform is dat er veel mensen mee werken en er een breed aanbod van uitbreidingen beschikbaar is. Deze populariteit heeft helaas ook een keerzijde. Hackers azen op kwetsbare WordPress websites om deze te misbruiken voor spam- of phishing-doeleinden. Hierdoor kan je website niet meer bereikbaar zijn en je domein op zwarte lijsten geplaatst worden. Dit willen we natuurlijk voorkomen!

verder lezen

Onderwerpen

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga omhoog