Interview met onze oud-stagiair Floris bij Next Buzz

Geplaatst op 28 januari 2022 in Stage

Floris heeft Next Buzz het afgelopen halfjaar versterkt met zijn kennis op het gebied van webdesign en webdevelopment. Ook heeft hij hierover veel bij kunnen leren. Floris was een erg gewaardeerde collega die hard heeft gewerkt en mooie projecten heeft kunnen afronden. We gaan zijn enthousiasme en positiviteit missen in het team! We hebben gelukkig nog wel even kunnen bijkletsen met Floris om terug te blikken op zijn stageperiode. Hieronder lees je het interview:

‘’Als je terugkijkt naar de afgelopen half jaar dat je stage hebt gelopen wat heb je dan allemaal geleerd?’’
Wat ik heb geleerd is voornamelijk het functioneren als een collega binnen een bedrijf. Ik ben ook serieuzer geworden en heb verantwoordelijkheid leren kennen. Inhoudelijk heb ik meer ervaring ontwikkeld in webdesign en web development. 

‘’Hoe heb je je stage tijd ervaren?’’
Ik vond mijn stage erg leerzaam. Het was wel confronterend om in het serieuze bedrijfsleven te werken.

‘’Hoe was de switch van school naar stage?’’
Het was een uitdaging om van een laks schoolrooster naar een baan te gaan die je fulltime uitoefent. Je krijgt ineens een heel ander ritme dus dat was wel een flinke switch. Ik had ongeveer 18 uur school per week en toen ik stage ging lopen. Toen maakte ik 40 uur per week.

‘’Wat is een stage dag of moment die je bij is gebleven?’’
De dag dat Rick hier kwam werken hadden we geen woord aan elkaar uitgewisseld. De dag erna hebben we fantastisch met elkaar gelachen.
Een ander moment was toen we met Next Buzz als bedrijfsuitje bij Rock City gingen eten. De patatjes bij Rock City waren uitzonderlijk! Ik heb nog nooit in mijn hele leven zulke lekkere patat gegeten.

‘’Wat zijn de 2 belangrijkste dingen die je tijdens je stage hebt geleerd?’’
De belangrijkste dingen die ik tijdens mijn stage heb mogen leren zijn doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheid.

‘’Wat is een leermoment die je meeneemt naar de toekomst (nieuwe werkplek later)?
Een quote van mij is: ‘ VERSLAAP JE NIET.’ Ik heb me vaak genoeg verslapen tijdens mijn vorige stage periode.

‘’Wat is een tip die je aan een volgende stagiaire zou willen geven?’’
Wees nieuwsgierig, sta open voor verbetering en zet door in tijden wanneer het minder is.

‘’Wat is je laatste bericht aan het team?’’
Bedankt voor de gezelligheid en de ervaring, het gaat jullie goed! Hopelijk tot snel.

Floris de Groot Interactieve Vormgever

Onderwerpen

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga omhoog