The Next Website: lindavanalfen.nl!

Geplaatst op 11 november 2021 in WordPress, Online marketing

Next Buzz is hét full service internetburo van Amersfoort. Een bureau met een no-nonsense mentaliteit. Dagelijks helpt het team van eigenaar Edwin Weijzen vele ondernemers met het realiseren van optimaal rendement online. Dit start altijd met een op en top website. Daarom presenteren we via onze online kanalen elke twee weken met trots een recent gerealiseerde website van een gewaardeerde relatie.

In deze eerste editie: Linda van Alfen van Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding. De 49-jarige eigenaresse Linda is inmiddels alweer 6 jaar actief in de wereld van uitvaartverzorging. ‘Het meest mooie en dankbare beroep wat er is.’

Website van Linda van Alfen: waarom bij Next Buzz?
‘Ik kende Edwin erg goed via het BNI netwerk. Toen ik mijn bedrijf startte was het eigenlijk geen optie dat hij niet mijn website mocht maken. Hij heeft dat met verve gedaan. De website is helemaal in mij stijl. Sterker nog: ik zit vaak aan tafel met mensen en die zeggen letterlijk: ‘Wat op je website staat beschreven, dat ervaren we nu aan den lijve.’

Online marketing inzet
‘Wat ik van tevoren niet wist, of bij stil heb gestaan: het advies en de strategie daarna hoe de website te gaan gebruiken. Voor veel mensen is een website gewoon een website die staat en dient als digitaal visitekaartje.  Next Buzz zet zodoende ook de online marketing in voor mij, en dat gaat heel goed. We doen iets geniaals, en dat gaan we lekker niet vertellen. En ja, dat geniale aspect: alle credits voor Edwin!’

Wat levert dat op, kun je dat wel vertellen?
‘Allereerst: conversie. Heel belangrijk. Maar nog beter: het levert mij de doelgroep die bij mij past, en de mensen die het aanspreekt. De website maakt eigenlijk al een soort schifting bij wie ik aan tafel kom te zitten. Overigens, en daar ben ik trots op, heb ik alle teksten zelf geschreven.’

Hoe is het met de uitvaarten?
‘Ja, dan ga ik een best vreemd antwoord voor velen geven. Het gaat heel goed… Ik zit nu in mijn 6e jaar en maak een flink groei door. Letterlijk, want we gaan binnenkort een kantoor betrekken! Best even wennen maar het is simpel: ik kan het niet meer alleen!’

Tevreden over Next Buzz?
‘Zeker te weten! Want eerlijk is eerlijk: die groei komt ook mede door Next Buzz. Je werk goed doen is dan je beste marketing instrument. Als je je werk goed doet dan bevelen mensen je aan bij anderen. Dus bij deze ook de shout out naar Next Buzz.’

Heb je nog een laatste tip voor andere collega ondernemers?
‘Een website staat nooit stil en vergt continue onderhoud en vernieuwing. Mijn website is inmiddels wel 6 jaar online maar het is een continue proces. We werken er maandelijks aan, en niet zonder reden: het werkt!’

Wil jij ook weten of Next Buzz iets voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Edwin Weijzen via edwin@nextbuzz.nl of via telefoonnummer 0337601960. Wij helpen je graag!

Geen profile geslecteerd

Onderwerpen

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga omhoog