Nieuwe aanwinst!

Geplaatst op 10 november 2022 in Team, Alles tonen

Welkom Selman - Next Buzz

Mijn naam is Selman Akgöz. Ik ben 22 jaar oud en sinds 1 oktober 2022 online marketeer/WordPress developer bij Next Buzz!

Ik kijk uit naar mijn werkzaamheden bij Next Buzz. Ik verwacht bezig te zijn met zowel lokaal als landelijk online marketing gerelateerde opdrachten binnen verschillende branches. Ik heb me tot op heden dan ook altijd beziggehouden met één van mijn interessegebieden, namelijk data en cijfers!

Met mijn ervaring in Google Ads, SEO, WordPress en Google Analytics denk ik graag mee om betere rendementen te halen online, zoals in Google. Ik hou van de uitdaging om op basis van cijfers (analytisch) wijzigingen door te voeren, deze te volgen en zo nodig aan te passen! En dit natuurlijk in overleg met onze klanten.

Naast dat ik graag help om online marketing werkzaamheden te optimaliseren voor Next Buzz volg ik een studie commerciële economie in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of lekker in de stad! Daarnaast kan een heerlijke wandeling in het bos geen kwaad of ben ik op stap met vrienden.

Mijn sterkte punten omschrijf ik als volgt:

  • Doelgericht
  • Creatief
  • Ondernemend
  • Betrokken

Ik help graag om jou doelen door te voeren naar de praktijk. Nu jij hebt gelezen over mij, lijkt het mij interessant om naar jou te luisteren :-D. Sparren over de mogelijkheden of gewoon je verhaal kwijt waarover je al zo lang nadenkt, maar niet kunt uitvoeren? Ik help je graag! Ik ben te bereiken via selman@nextbuzz.nl of neem contact met ons op de vaste telefoonlijn via 033 7601960.

over-ons-selman

Selman Akgöz Online marketeer / Developer

Onderwerpen

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga omhoog