The Next Website: Proef Amersfoort!

Geplaatst op 12 mei 2022 in Alles tonen

Next Buzz is hét full service internetburo van Amersfoort. Een bureau met een no-nonsense mentaliteit. Dagelijks helpt het team van eigenaar Edwin Weijzen vele ondernemers met het realiseren van optimaal rendement online. Hetgeen start met een op en top website. Daarom presenteren we via onze online kanalen elke twee weken met trots een gerealiseerde website van een gewaardeerde relatie.

Eind mei is het zover: Proef Amersfoort. Hét culinaire event van Amersfoort is terug na twee jaar afwezigheid. De reden hiertoe hoeven we niet te benoemen waarschijnlijk. Next Buzz is al jaren trotse communicatie partner van Proef Amersfoort. Uiteraard hebben we de website gerealiseerd. De aftrap van het event is woensdagavond 25 mei en nu alle vrijheden weer terug zijn hebben we wel héél erg zin in de komende editie.

Over Proef Amersfoort

Dit jaar viert Proef Amersfoort – alsnog – het 25-jarig bestaan. In de loop der jaren is Proef hét culinaire event geworden dat de Keistad letterlijk in den lande op de kaart zet. Timo Braeken is de grote kartrekker in dit geheel. Hij zal dat zelf nooit zo betitelen want steevast schuift hij als eerste de partners naar voren. En er zijn enorm veel lokale ondernemers bij betrokken. Van logistieke en communicatie partners, zoals wij, tot aan sponsoren en natuurlijk de restaurateurs. Want deze laatste groep stroopt vijf dagen lang de mouwen op en presenteren zich van hun beste kant. Met heerlijke gerechten, culinaire verrassingen en enorme gastvrijheid zullen zij duizenden bezoekers gastronomisch verwennen.

Website: www.proefamersfoort.nl

Timo: ‘Next Buzz is een betrouwbare partner voor ons en onmisbaar. Zeker nu we een switch hebben gemaakt dit jaar qua kaartverkoop. Voorheen kon men voor de businessavond – de traditionele opening op woensdagavond – een kaartje kopen. Sinds dit jaar kun je via de website partner worden. Edwin en zijn team van Next Buzz hebben dat in optima forma gefikst en daar ben ik zeer content mee. Het is voor ons event enorm belangrijk dat onze partners tevreden gesteld worden, zowel voor, tijdens als na het event en de online presentatie is enorm belangrijk.’

Samenwerking met Next Buzz

‘Ja, gewoon top. Als er iets is dan regelen ze het. Ook erg fijn: we hebben met proef Amersfoort een breed communicatie team en zij – hoe toepasselijk – communiceren uitstekend met elkaar. Van social media en copy writing tot de vormgeving: alles loopt soepel samen. Het is in feite allemaal in mijn rug geregeld. Dat is geweldig als je dat los kan laten aan professionals als Edwin en zijn team van Next Buzz. Ook geeft Edwin gevraagd en ongevraagd tips en adviezen. Dat is fijn want zelf heb je de kennis niet altijd helemaal paraat.’

Geen profile geslecteerd

Onderwerpen

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga omhoog